Vuorotietoja
Varaa tunti viimeistään 15min ennen tunnin alkua Varaa tunti painamalla "varaa" painiketta. Näet voimassaolevat varauksesi "omat varaukset" sivulta Sinulla voi olla enintään viisi voimassa olevaa varausta Peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua Varatulle ryhmäliikuntatunnille tulee kirjautua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Neljä peruuttamatonta tuntia aiheuttaa varaustunnusten lukkiutumisen. Tunnusten uudelleenaktivointi maksaa 10€


JÄRJESTYSSÄÄNNÖT:
1. Liikuntakeskus on avoinna ilmoitettuina aukioloaikoina. Harjoitteluoikeus syntyy, kun hinnaston mukainen liikuntamaksu on maksettu ja kirjautuminen kosketusnäytöllä tehty. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.


2. Liikuntakortit ladataan henkilökohtaiselle sirukortille. Kortti toimii:

· Avaimena ulko-oveen: sisäänpääsyoikeus koskee vain kortin haltijaa, sillä ei ole lupa päästää muita liikuntakeskukseen. Kortin luovuttaminen toiselle on kiellettyä. Väärinkäyttö on rangaistavaa, ja aiheuttaa harjoitteluoikeuden menettämisen sekä 250€:n suuruisen tarkastusmaksun

· Avaimena pukuhuoneen kaappeihin: ulkokengät tulee jättää aulan kenkätelineeseen. Ulkovaatteet ja laukut tulee jättää pukuhuoneeseen, lukittuun kaappiin. Yön yli säilytys on kiellettyä. Väärinkäytöksistä aiheutuu 250€:n suuruinen tarkastusmaksu.

· Kirjautumisvälineenä liikuntakeskukseen: Korttia tulee käyttää asiakaspalvelupisteen lukijassa jokaisella käyntikerralla, sekä kuitata käynti kosketusnäytöllä. Jokainen on itse vastuussa siitä, että sisäänkirjautuminen tulee suoritetuksi oikein. Odota kaiuttimen merkkiääni sekä näytölle näkyvä hyväksyntämerkki. Kuittaamatonta käyntiä ei voi kuitata jälkeenpäin, vaan siitä seuraa diskausmerkintä.

Sirukortin lunastaja on vastuussa kadonneen sirukortin aiheuttamista väärinkäytöksistä ja kustannuksista, joita katoaminen Liikuntakeskukselle aiheuttaa. Ilmoitathan kadonneesta kortista viipymättä asiakaspalveluun, jotta voimme sulkea kortin.

4. Varaa kuntoiluun asianmukaiset vaatteet. Ulkokenkien käyttö on sisäliikunnassa kiellettyä, jätäthän kengät aulan kenkätelineeseen. Poista harjoittelua haittaavat korut, kellot sekä muut turvallisuusriskit.

5. Huolehdithan hygieniastasi. Käytä tarvittaessa hikipyyhettä. Vältä voimakkaiden parfyymien käyttöä.

6. Turvallisuussyistä kuntosaliharjoittelulle on asetettu 15 vuoden ikäraja. Sitä nuoremmat voivat harjoitella salilla aikuisen valvonnassa. Lasten oleskelu kuntosalilla on kielletty.

7. Harjoittelet omalla vastuullasi. Kuntoile aina omalle kuntotasollesi sopivalla tehoalueella.

8. Noudata hyviä käytöstapoja ja huomioi muut kanssaliikkujat. Palauta aina käyttämäsi välineet/ painot/ lehdet omille paikoilleen. Välineiden lainaaminen / kotiin vieminen on kiellettyä.

9. Huolehdi omalta osaltasi siisteydestä. Mikäli hikoilet paljon, puhdista laitteet käyttösi jälkeen tai käytä suojapyyhettä. Roskat roskakoriin. Muista lattian kuivaus suihkussa käynnin jälkeen. Kun jokainen huolehtii tilojen järjestyksestä omalta osaltaan, on kaikkien mukavampi harjoitella.

10. Mikäli olet illan viimeinen asiakas liikuntakeskuksessa, sammuta lähtiessäsi tv, radio ja valot.

11. Kuntosalin musiikkilaitteisto on kaikkien käytössä. Huomioi muut asiakkaat säätäessäsi sen voimakkuutta!

12. Varmistat osallistumispaikkasi tunneille ajanvarauksella. Kaikkia ajanvarauksia koskee peruutussääntö. Varattu aika tulee peruuttaa aina viimeistään 2h ennen sovittua aikaa. Peruuttamaton varaus aiheuttaa diskausmerkinnän.

13. Mikäli varaat oheispalvelun, kuten esim. henkilökohtaisen ohjauksen, tulee peruutus tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Veloitamme myöhässä perutusta ja käyttämättä jääneestä ajasta hinnaston mukaisen hinnan/ sopimuksen mukaisen yhteistreenin.

14. Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi sekä myynti on kiellettyä. Kysy yhteistyömahdollisuutta!

15. Ainoastaan Coren henkilökunnalla on oikeus laatia ohjelmia/teettää harjoituksia asiakkaille tiloissamme

16. Suhtaudumme kielteisesti päihdyttäviin ja huumaaviin aineisiin sekä dopingiin. Niiden käyttö tai vaikutuksen alaisena oleminen Liikuntakeskus Coressa on kiellettyä. Tupakointi on kiellettyä koko liikuntakeskuksen alueella.

17. Liikuntakeskus Core ei vastaa asiakkaidensa omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta sen tiloissa tai alueella. Eikä menetyksistä jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta syystä. Yritys ei myöskään vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista tai asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta. Vakuutusturvasta tulee jokaisen huolehtia itse.

18. Löytötavarat tulee luovuttaa henkilökunnalle. Säilytämme löytötavaroita 14vrk aulassa olevassa löytötavarakorissa

19. Tiloissamme on tallentava videovalvonta. Valvomme liikuntakeskuksen käyttöä aktiivisesti.

20. Mikäli havaitset puutteita tai vikoja, ilmoitathan niistä meille pikimmiten
esim. yhteydenotolla ismo@lkcore.fi. Vaihtoehtoisesti jätä lappu asiakaspalvelupisteeseen.

KIITÄMME OHJEIDEN NOUDATTAMISESTA!

RYHMÄLIIKUNTAOHJEET:

1. Ryhmäliikuntatunneille voi aina saapua ilman varausta. Paikkoja on kuitenkin rajallisesti: enintään 40 jumppasalissa ja 25 sisäpyöräilyssä. Osallistumisen varmistamiseksi suosittelemmekin paikan varaamista soittamalla p.044-5545787. Varmistathan samalla, että tunti sopii kuntotasollesi!
2. Mikäli myöhemmin päätät hankkia liikuntakortin, voimme liittää siihen web-varaustunnukset 2€ aktivointimaksulla. Tunnukset ovat henkilökohtaiset ja mahdollistavat pääsyn ajanvarausjärjestelmään jossa näet seuraavien 2 viikon tunnit. Tunnuksilla voit varata tai perua tunteja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Voimassaolevia varauksia voi olla yhtäaikaisesti enintään 8. Tunnukset toimivat aina, kun sinulla on voimassaoleva kortti.

3. Varaamasi tunnin peruutus tulee tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Neljä peruuttamatonta tuntivarausta aiheuttaa tunnusten lukkiutumisen. Voit uudelleen aktivoida tunnukset 10€ maksua vastaan.
4. Täynnä olevalle tunnille voi jonottaa: mikäli tunti on ajanvarausjärjestelmässä varattu täyteen, klikkaa "jonota". Voit seurata jonon tilannetta omista varauksistasi. Sinulle vapautuneesta paikasta ilmoitetaan tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Viestiä ei lähetetä 23.00- 06.30 välisenä aikana. Tuona aikana vapautuneesta paikasta tulee sähköposti. Tärkeää! Jonotuspaikka tulee perua normaaliin tapaan, mikäli et pääsekkään tunnille!
5. Erityishuomiot jonotuspalvelun käyttöön: Jonotuspalvelu sulkeutuu 2,5 tuntia ennen tunnin alkua. Näin ollen viimehetkellä tulleet peruutukset eivät vapauta jonosta paikkaa tunnille. Mikäli sinulla on jo ennestään 8 voimassa olevaa varausta, ohjelma antaa jonopaikan mutta paikka ei vapaudu. Muut jonossa olevat menevät edellesi

6. Aamutuntien varaaminen kannattaa tehdä edellisenä iltana ennen klo 19.00. Mikäli varauksia on vähemmän kuin neljä, aamutunti perutaan ja poistetaan ajanvarausjärjestelmästä klo 20.00 mennessä ja iltatunti n. 2h ennen tunnin alkamisaikaa. Peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä. Ilmoitusmahdollisuuden vuoksi suosittelemme, että teet tunneille aina varauksen: näin voimme tiedottaa sinua tuntimuutoksista. Tunti pidetään aina, kun sille on ilmoittautunut vähintään neljä osallistujaa.

7. Varaathan tunnille mukavat kiristämättömät liikuntavaatteet. Sisäliikuntakengät ovat suositeltavat, mutta ilmankin pärjää- ellei kyseessä ole sisäpyöräilytunti! Siellä kengät ovat ehdottomat. Kehonhuoltotunnilla liikumme sukat jalassa. Ulkokenkien käyttäminen on kiellettyä.

8. Tarpeellisia varusteita ovat myös juomapullo ja hikipyyhe.

9. Pukuhuoneissamme on säilytystä varten lukolliset kaapit. Suosittelemme jättämään sinne kaiken "ylimääräisen" liikunnan ajaksi. Laukut, reput ym. vievät salissa tilaa ja saattavat aiheuttaa turvallisuusriskin. Siksi meistä on ehdottoman tärkeää, että jätät ne pukuhuoneeseen. Voit kuitenkin tuoda ryhmäliikuntasaliin / kuntosalille laukkusi omalla vastuullasi. Mikäli se aiheuttaa esim. kaatumisen toiselle liikkujalle, olet siitä vastuussa. Harkitse siis, tarvitsetko laukkua salissa vai voisiko se olla tunnin ajan pukuhuoneessa.

10. Jätä puhelin pukuhuoneeseen. Mikäli otat puhelimeen liikuntatilaan, huolehdi sen äänettömyydestä.

11. Vältä käyttämästä isoja koruja tai voimakkaita parfyymeja.

12. Saavu aina ajoissa liikuntakeskukseen. Kuittaa varaamasi tunti asiakaspalvelun kosketusnäytöllä viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Mikäli et ole saapunut vielä tuolloin, paikka vapautuu muiden käyttöön.

13. Saavu ajoissa myös liikuntasaliin, mieluiten viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Ryhmäliikuntasaliin ei saa mennä myöhässä! Mikäli tunti on jo aloitettu, on ehdottoman kiellettyä avata ovi ja astua saliin.

14. Varaathan tunnilla tarvittavat välineet paikallesi ennen tunnin alkamista. Jokaisen tulee palauttaa omat välineet paikoilleen tunnin päätteeksi. Huomioithan, että välineiden palauttaminen kesken tunnin on kiellettyä, ellei ohjaaja toisin ohjeista.

15. Pyyhi välineet tarvittaessa salissa olevalla desinfiointiaineella. Sisäpyörät puhdistetaan joka käytön jälkeen.

16. Annathan muille kanssatreenaajille harjoittelurauhan: esim. äänekäs keskustelu vierustoverin kanssa saattaa häiritä muita ryhmäliikuntatunnille osallistuvia!

17. Ryhmäliikuntatunnille osallistumiseen tulee varata riittävästi aikaa. Poistu salista vasta, kun tunti on päättynyt!

18. Mikäli haluat osallistua tunneille silloin, kun asiakaspalvelu on suljettu, sinulla tulee olla voimassaoleva kortti. Vaihtoehtoisesti voit käydä maksamassa kertakäynnin ennakkoon asiakaspalvelun aukioloaikana.

TOIVOTAMME MUKAVIA YHTEISIÄ TREENIHETKIÄ RYHMÄLIIKUNNAN PARISSA!

Return to: Liikuntakeskus Core
Powered by DL Prime Sports Edition (www.dlsoftware.fi)